+(4) 0754 602 400
clienti@gamacafe.ro

Blog Post

PIESE DE SCHIMB automate cafea SI CONSUMABILE

    Pentru modele de aparate si pentru sistemele de plata comercializate, marcile Necta (Zanussi),Saeco si Bianchi, firma noastra va ofera piesele de schimb aferente necesare pentru buna functionare a acestora. Mentionam ca aparatele comercializate sunt cele mai fiabile de pe piata, lucru testat de noi in ultimii ani, dar ca orice alt aparat dezvoltat de om si acestea au nevoie de mentenanta permanenta (in special curatare periodica si decalcifiere) si consumabile de calitate pentru o buna functionare.
GamaCafe ofera solutii complete pentru afacerea dumneavostra si va ofera si consumabile de calitate, atent alese si verificate, dupa eliminarea unor numeroase probleme intampinate in aceasta privinta in trecut si cu cel mai bun raport calitate/pret, precum:
– Cafea boabe
– Cafea instant (nes)
– Lapte instant
– Ciocolata calda instant
– Ceai instant cu diferite arome
– Pahare pentru automate
– Palete de tip vending

Pentru a comanda piese de schimb, va rugam sa accesati sectiunea MANUALE din meniul CUM COMAND si sa notati codurile pieselor de care aveti nevoie. Daca nu gasiti pe site piesele de schimb cautate pentru unul din modelele de aparate din gama Necta (Zanussi), nu ezitati sa ne contactati, deoarece pentru aceste modele avem pe stoc majoritatea pieselor si la nevoie va putem ajuta chiar si cu o piesa second hand obtinuta din dezmembrarea unor echipamente, piesa care este testata de noi in prealabil si reconditionata daca este nevoie de acest lucru. NOU! Avem si piese de schimb pentru modelele de sisteme de plata comercializate.

Pentru mai multe detalii accesati sectiunea “Contact”.
Multumim! – echipa GamaCafe

Piese de schimb automate cafea prin curier in toata Romania:

Alba Iulia Constanța Târgu Mureș
Arad Sfântu Gheorghe Piatra Neamț
Pitești Târgoviște Slatina
Bacău Craiova Ploiești
Oradea Galați Satu Mare
Bistrița Giurgiu Zalău
Botoșani Târgu Jiu Sibiu
Brașov Miercurea Ciuc Suceava
Brăila Deva Alexandria
București Slobozia Timișoara
Buzău Iași Tulcea
Reșița Buftea Vaslui
Călărași Baia Mare Râmnicu Vâlcea
Cluj-Napoca Drobeta-Turnu Severin Focșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Related Posts

vending automate cafea
VENDING automate cafea

Vending automate cafea Un aparat de vending este distribuitor automat de produse, precum bauturi calde