+(4) 0754 602 400
clienti@gamacafe.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

  1. Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre GamaCafe, produsele comercializate de acesta avand caracter informativ
  2. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor, in mod gratuit si nu creeaza obligatii contractuale. In acest sens, GamaCafe isi rezerva dreptul de a modifica eventualele erori de afisare aparute si de a anunta potentialii sai clienti de modificarile efectuate inainte de livrarea produselor comandate, acestia avand posibilitatea de a accepta livrarea produselor sau nu. Pentru situatia in care plata produselor s-a facut anticipat, GamaCafe va returna imediat sumele incasate.
  3. GamaCafe este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.
  4. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GamaCafe, prevazute de legislatia in vigoare si se obliga se obliga sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utlizare abuziva.
  5. Neacceptarea termenilor si conditiilor de accesare si utilizare a site-ului conduce automat la anularea oricaror comenzi efectuate.

GamaCafe – este denumirea comerciala a II Grosu Marian Sorin, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Botosani, str.Savenilor nr.27, avand numar de ordine in Registrul Comertului f07/898/2011, cod unic de inregistrare fiscala 28949553.