+(4) 0754 602 400
clienti@gamacafe.ro

Blog Post

VENDING automate cafea

Vending automate cafea

Un aparat de vending este distribuitor automat de produse, precum bauturi calde sau reci, alimente, alcool, tigari, bilete de loterie, ziare,pizza si cam orice produs de mici de dimensiuni care ar incapea intr-un astfel de aparat. In Romania predomina distribuitoarele automate de cafea si alte bauturi calde, legislatia in vigoare limitand gama de produse care pot fi vandute prin intermediul unor astfel de aparate si interzicand comercializarea unor produse precum: tigarile, bauturile alcoolice, prezervativele, etc. Distribuitoarele de bauturi calde monopolizeaza piata de profil , doar in Bucuresti automatele de snack-uri si bauturi reci detinand un procent semnificativ, in special datorita faptului ca acolo se afla sediile multor companii din Romania, avand un numar suficient de angajati care sa poata avea acces la aceste aparate si venituri peste medie.
Pentru GamaCafe, activitatea de vending se rezuma momentan la distribuirea, prin intermediul automatelor, a bauturilor calde si , mai nou, datorita experientei acumulate in acest domeniu si feed-back-ului pozitiv pe care il primim zilnic de la clientii nostrii, am decis sa ne diversificam activitatea firmei si sa comercializam echipamentele pe care le utilizam cu succes, precum si consumabilele si piesele de schimb aferente. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostrii care doresc sa achizitioneze produsele din oferta noastra, GamaCafe ofera in mod gratuit suportul tehnic si logistic de care este nevoie pentru a dezvolta o afacere de succes. Asadar nu ezitati sa ne contactati si veti avea garantia ca ati inceput cu dreptul in noua afacere in noua dvs afacere si ca veti beneficia de ajutor ori de cate ori veti avea nevoie pe parcurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>